Weer bijna op reis!
Door: Anouk
Blijf op de hoogte en volg Anouk
06 Mei 2008 | Nederland, Maastricht
Heeeee allemaal!
t is bijna zo ver, komende donderdag vertrek ik weer naar Afrika! Zuid-Afrika deze keer :D Eerst 8 weken voor het coschap Interne in Pretoria, daarna de rest van het land bewonderen. Via het noord-oosten en de kust rijden we in 3 weken naar Kaapstad.
Ook nu heb ik een ander Nederlands nummer: +31645346732 (zelfde als in Uganda, mn NL simkaart laat ik thuis), naar dit nummer kunnen jullie smsen. Om terug te smsen en om te bellen koop ik zo snel mogelijk een Zuid-Afrikaanse simkaart.
Zal regelmatig een verhaaltje en foto's op deze site proberen te posten zodat jullie mijn belevenissen kunnen volgen! Jullie krijgen een email bij een nieuw bericht! Vond het leuk om al jullie berichtjes te lezen, dus hoop weer op veel reacties!
Heb er zin in iig, maar ga jullie wel missen! Spreek jullie snel! En geniet ook hier maar lekker allemaal van het het zonnetje!
Kusxx
Kusxx
06 Mei 2008 - 17:51
Hermien:
vanuit Hellendoorn wensen we je een fantastische, leerzame enz. enz. maar vooral fijne tijd in Afrika. We verheugen ons weer op je mooie verhalen.
knuffel -
07 Mei 2008 - 06:03
Mayk:
Hey!
Goede reis, ennuh, ik ga al je verhalen lezen, dus flink posten! :D -
07 Mei 2008 - 08:31
Juul:
Ga je er zomaar weer vandoor anouk??? Zo vlak voor je verjaardag? Nou dat wordt dan maar weer afspreken op nog langere termijn haha! veel plezier xxx! -
07 Mei 2008 - 09:28
Tes:
He noukie! Bij deze wil ik je alvast een heeeeel goede reis wensen en natuurlijk een geweldige tijd in Zuid-Afrika! :D! Tot op de sms vandaag of morgen ;)
Veel liefs! -
07 Mei 2008 - 10:24
Lutgart:
Hei Anouk,
Ik verheug me weer op je verhalen en ben dus blij dat ik op je maillist sta.
Ik wens je een vruchtbare maar ook plezierige tijd. Allereerst natuurlijk een goeie reis ernaar toe.
Jammer alleen dat daar nu weer de winter voor je deur staat terwijl wij ... ach deze opmerking is een beetje om te plagen terwijl ik natuurlijk weer hartstikke jaloers ben op jouw avontuur!
Geniet ervan!
gr, Lutgart
07 Mei 2008 - 10:40
Joyce:
He Anouk!
Alvast een goede reis een ik hoop dat je weer een geweldige tijd hebt!! Ik ga al je verhalen lezen :D
Kus -
07 Mei 2008 - 21:39
Janneke:
Hey! Heel, heel, heeeeel veel plezier in Zuid-Afrika! Jammer dat ik er deze keer niet bij ben.. :(
Je hebt de filmpjes er trouwens wel nog opstaan. Heb ze nog een keer gekeken, en het blijft echt lachwekkend!! (alleen voor ons waarschijnlijk ;) )
Dikke kus! -
08 Mei 2008 - 22:06
Janine:
Hai Anoukieee..! Echt gek dat je alweer weg bent, allemaal zo snel gegaan! Ben blij dat we 't vorige week nog zo leuk hebben gehad, haha! =) Maar heel veel plezier en ik ga je zo smsen! Doeeej!! Kuss Janine!! -
12 Mei 2008 - 10:21
12 Mei 2008 - 19:08
Julia:
hey jarige job!
gefeliciteerd!!!
eh die verjaardag van jou halen we dan nog wel een keertje in!
x