Dubai!

Door: Anouk

Blijf op de hoogte en volg Anouk

01 September 2007 | Verenigde Arabische Emiraten, Dubai

Hee allemaal!
ff snel een berichtje vanuit Dubai! Ik ben vanavond vertrokken, op weg naar het avontuur :) Nu een overstap in Dubai. Tot nu toe is alles goed gegaan, luxe vliegtuig, en de luchthaven hier is echt mooi! Ik zag er deze week wel tegenop om te gaan, al dat afscheid nemen enz, maar nu ik eenmaal echt weg ben, krijg ik er steeds meer zin in!
Nou, ik ga weer verder, op weg naar de gate. Ik laat snel wat weten als ik in uganda aangekomen ben!!
Kus

• 01 September 2007 - 16:12

Tes:

goed gedaan noukie :D!!!

succes met alles daar en ben benieuwd naar al je verhalen!:)

liefs xx tes

• 02 September 2007 - 20:50

Elise:

Hey Anouk!

Heb je wel foto's gemaakt van het vliegveld in Dubai... Ben wel benieuwd hoe luxueus het daar is! Morgen je eerste dag he? SPANNEND! Nou, veel plezier daar, dokter Anouk.

xx Elise

• 03 September 2007 - 05:27

Janine:

Poging 383: Hallo lieve Anouk! Hoe is het daar!? Ik hoop dat je vandaag iets kunt laten horen vanuit Oeganda! Ik ben echt super benieuwd naar je verhalen! Ik hoop dat je het naar je zin hebt en dat je al een klein beetje gewend bent! Kuss Janine

• 03 September 2007 - 08:28

Melanie:

aaahhhh een reactie plaatsen maakt frustraties los: maar ik ben aan het wachten op een berichtje vanuit Kampala!! Hoe is het daar, cultuurshock ;)??
    Ik ben benieuwd!!!!

• 03 September 2007 - 08:29

Melanie:

en vertel trouwens ook even wat over je kamertje enzo en of alles goed geregeld was met het ophalen vanuit het vliegveld enzow!! Hoop dat alles goed ging en je heelhuids aan bent gekomen daar!!